Cost lunar predictibil


Preț unic de abonament

Accesul în aplicația medicală online Evolvo este pe baza unui abonament lunar, preț unic, nefiind necesară achiziţionarea unor licenţe sau servere. Primeşti Evolvo la un preţ unic de abonament fără costuri de întreţinere sau actualizare.

  • Ai parte de costuri predictibile, prin plata unui abonament lunar unic/medic, care include un suport tehnic, găzduirea datelor tale, salvări de siguranţă şi actualizare. Plăteşti doar cât foloseşti!
  • Platforma Online elimină costurile ulterioare, care apar în general cu servicii pentru administrarea calculatoarelor, construirea de reţele, actualizări si mentenanţă.
  • Software-ul medical Evolvo înlocuieşte programele scumpe, care implică licenţe scumpe şi actualizări constante şi costisitoare.
  • Evolvo face actualizările în timpul nopţii, fără să-ţi răpească timp din programul de lucru. Nu te vom deranja niciodată în timpul programului, poţi rămâne productiv și dormi liniştit!
  • Nu vei mai avea nevoie de specialişti IT, de acum te descurci singur!
payment

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!