Imagistica


Acces Online la radiografii şi imagini

Noi înţelegem pe deplin necesitatea de a simplifica administrarea cabinetului cu ajutorul unui mediu informatizat şi în a-l transforma într-unul mai eficient.
Evolvo, prin modulul de imagistică va reduce spaţiul de stocare a hârtiilor şi a radiografiilor. Acum, aceste documente scanate (acte, fișe medicale) sau diferite imagini (poze, radiografii) pot fi arhivate Online şi ataşate direct fişei electronice a pacientului. Ele devin disponibile în timp real pentru a fi vizualizate şi imprimate oricând şi de oriunde de către utilizatori autorizaţi al programului cabinetului.
Software-ul medical Evolvo, un aliat dedicat imagisticii medicale!

 

  • Aplicația medicală online Evolvo oferă avantajul arhivării electronice faţă de metoda clasică pe hârtie.
  • Eliberează spaţiul ocupat de dulapul de fier plin de hârtii, oricum inestetic în sala destinată tratamentelor.
  • Acces oricând şi de oriunde la documentele electronice ale pacientului, editare, listare sau trimitere prin email instant. Este simplu, nu?

Acces Online la Imagistica

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.