Evidență pacienți


Evidență pacienți: identificare și înregistrare rapidă a pacienților

Identificarea și înregistrarea pacienților poate fi o sarcină dificilă. Lumea se așteaptă să fie recunoscută după nume când se prezintă la recepție sau după nr. de telefon când sună pentru o programare.
Aplicația medicală Evolvo poate transforma această situație dificilă de evidență într-un avantaj psihologic, oferind o identificare rapidă după nume, telefon, CNP etc. și înregistrare rapidă, dacă pacientul nu există în baza de date.

  • Arhitectura software-ului online Evolvo îți oferă posibilitatea de a crea baza de date a pacienților în structura și forma, la standarde internaționale, pentru care asigură o interfață rapidă și ușor de folosit.
  • Identificarea sau înregistrarea pacienților se realizează în aceeași fereastră de lucru, oferind astfel, pe lângă avantajul identificării rapide, mai multe funcții simultan.
  • Acces limitat al pacienților la actualizarea informațiilor de bază. Vei fi surprins cât de mic este efortul tău depus pentru cantitatea mare de informații valoroase oferite de pacienți prin funcția de „Actualizare date”.
Cute girl and her mother looking at the doctor in hospital

Demo gratuit

Sună acum la +40 365 441 611 sau completează formularul online aici pentru a cere un DEMO gratuit. Eventual trimite-ne un email la info@evolvo.ro și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.