Cerințe hardware


Evolvo funcționează într-un browser indiferent dacă este PC, tabletă, Android sau IOS

Sistemul Evolvo este un software Online, cerinţele sale sunt asociate cu Internet, nu cu un anumit tip de hardware special. Noi nu-ți vom spune că trebuie sa ai un PC sau IOS, sau cât de mare să fie hard discul, ce program să fie instalat pe calculator, ce deviceuri şi tipuri de backup să foloseşti, recomandările de alimentare pentru server, etc. Cu un sistem bazat pe web, nici unul dintre aceștia nu mai contează.

  • Ai nevoie doar de conexiune la Internet și de un browser (recomandat Google Chrome) pentru a-l folosi, indiferent dacă ai PC, tabletă, Android sau IOS.
  • Instalare Zero. Nu trebuie să instalezi nimic pe hard discul calculatorului, astfel nu contează nici mărimea acestuia.
  • Nu ai nevoie de server local, nu trebuie să faci o investiție inițială majoră.
  • Indiferent de locație, oferă acces personalului tău, chiar și în același timp pe un singur device.
  • Nu necesită administrator de sistem dedicat, nici licențe software. Activitatea nu va fi întreruptă din cauza actualizărilor, deoarece funcțiile noi sunt implementate în aplicație Online și livrate automat utilizatorilor.
hardware

Demo gratuit

Sună acum la +40 365 441 611 sau completează formularul online aici pentru a cere un DEMO gratuit. Eventual trimite-ne un email la info@evolvo.ro și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.