Unde ții dosarul pacientului, pe raft sau într-un ”Folder”?

Încă de pe vremea rezidențiatului ai fost învățat cât de important este istoricul unui pacient. Probabil că ai observat și tu cum acest principiu se aplică și în practică, mai ales când preiei pacienți de la altă clinică și trebuie să le continui tratamentul sau să sugerezi unul nou. Din păcate, în anii tăi de […]


Încă de pe vremea rezidențiatului ai fost învățat cât de important este istoricul unui pacient. Probabil că ai observat și tu cum acest principiu se aplică și în practică, mai ales când preiei pacienți de la altă clinică și trebuie să le continui tratamentul sau să sugerezi unul nou.

Din păcate, în anii tăi de experiență ai observat și efectele nocive ale lipsei unui istoric clar, în special când pacienții poate au avut de suferit din cauza lipsei informațiilor respective.

 

 

 

Cu toate acestea, tu ai făcut pașii necesari pentru a trece la un sistem automatizat de înregistrare a acestor date? Sau încă te bazezi pe foi și dosare? 

 

 

Poate te întrebi de ce este așa de important să abordezi un astfel de sistem.

 

 

Hai să luăm un exemplu concret.

 

Să spunem că una din pacientele tale, o tânără gravidă, suferă o serie de complicații în urma cărora își pierde sarcina. Bineînțeles că ea va căuta un vinovat, iar cel mai probabil primul candidat vei fi tu. Până la urmă, tu te-ai îngrijit de ea și copilul ei.

 

Ce vei face în acest caz? 

 

Poate vei fi victima unui proces pentru malpraxis, te vei baza în acele momente stresante pe amintiri și foi puse în dosare prin dulapuri.

Sau …

 

 

… ai vrea să ai de partea ta, o bază de date sigură și care să conține o evidență clară a acțiunilor întreprinse de tine. Practic aceste fișe medicale sunt oglinda ta în fața legii.

Nu le lăsa la voia timpului, acționează acum.

 

Evolvo îți pune la dispoziție un sistem care va automatiza procesul de completare al fișelor pacienților aproape în totalitate și cel mai important, le va ține în siguranță o perioadă indefinită de timp.

 

Cu sistemul Evolvo vei putea completa o gamă largă de documente cum ar fi:
Scrisoare medicală obstetricală, Scrisoare medicală ginecologică, Fișă ecografie ginecologică, Fișă de consultație antenatală, Fișă de contracepție, Checklist pentru prescriere COC, Bilet de trimitere, Fișă gravidă, Rețetă medicală și așa mai departe.

 

În plus sistemul de rechemare a unor texte folosite des în scrisorile medicale va grăbi mult procesul de scriere a acestora.

 

Uită de istoricul trecut pe hârtie și bucură-te de o metodă mai rapidă și mai sigură de stocare a datelor, cu Evolvo.

 

 

Am ales sistemul Evolvo de la deschiderea cabinetului nostru, în 2018, din nevoia de a avea un sistem de programări de încredere. Căutând informații pe Internet, sistemul de management medical Evolvo ne-a oferit ceea ce căutam, și ne-a oferit și lucruri în plus. Am realizat în scurt timp avantajul de a accesa la orice oră și de oriunde sistemul, inclusiv pe mobil, pentru noi programări, pentru istoricul celor vechi. Un alt atu este accesarea datelor pacienților noștri, privind consultatiile mai vechi, considerând dificilă păstrarea și răsfoirea pe hârtie a datelor a mii de pacienți. Sistemul de reminder, cu SMS trimis pacienților, este un plus pentru noi dar și pentru aceștia, dovedindu-le atenția noastră. (…)
Dr. Pop Anamaria
Medic Medic Primar în Obstetrică Ginecologie

 

 

 

Click aici și solictă o prezentare ONLINE

 

 

Demo gratuit

Sună acum la +40 365 441 611 sau completează formularul online aici pentru a cere un DEMO gratuit. Eventual trimite-ne un email la info@evolvo.ro și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.