Poți să te bazezi pe technologia Cloud prin programul Evolvo?

Programul medical Evolvo se adresează tuturor tipurilor de cabinete medicale de la cabinetele mici cu un medic, până la clinicile mari cu zeci de medici și departamente specializate. Interfața programului medical este prietenoasă și ușor de utilizat, actualizarea programului cu versiuni noi se face automat,documentele sunt stocate în siguranță și se tipăresc cu rapiditate.


Până de curând, era o decizie importantă  „a avea sau nu” un software de administrație medicală și cât de performant trebuie să fie calculatorul din dotare, în cazul în care răspunsul este afirmativ. Însă problema actuală este decizia de a cumpăra un program pe Server local sau Cloud. Din ce în ce mai mulți oameni vorbesc despre tehnologia Cloud. După ce tehnologia Cloud a devenit cunoscută și a dobândit din ce în ce mai multă încredere din partea utilizatorilor din toate categoriile, viața a devenit parcă mai ușoară și în medicină.
Suprafaţa ușor de utilizat este ceea ce fiecare medic îşi doreşte în cabinetul său. Nimeni nu a oferit atâta libertate de lucru cum o face Evolvo!

Unul dintre cele mai mari avantaje ale programului Evolvo este faptul că are un cost redus comparativ cu sistemele vechi instalate pe calculator. Îți oferă posibilitatea să simplifici echipamentele IT utilizate în cabinet. Cu această soluție elimini atât timpul de instalare a aplicațiilor, cât și achiziția noilor calculatoare. Să nu mai vorbim despre costurile cu personalul IT!
Programul Online Evolvo este adaptabil și scalabil schimbărilor ulterioare. Îți vei permite să utilizeziaplicația pentru perioada de care ai nevoie, să crești sau să scazi numărul de licențe în funcție de necesitățile de moment ale cabinetului.
Evolvo aduce în diagramele sale un zâmbet discret. Interfaţa sexy înseamnă linii bine definite folosite în tehnologia de azi, este precis, rapid, mult mai intuitiv, extrem de simplu, plăcut şi mult mai convenient.

Mai mult de atât …, vei fi surprins cât de simplu şi uşor este acest program. Fără meniuri confuze, complicate sau încrucişate. Fiind dezvoltat împreună cu medici, software-ul Evolvo  este uşor de utilizat şi uşor de învăţat.

Te alegi cu un program medical extrem de robust, gata de lucru din momentul în care porneşti calculatorul. Procesul de salvare și confidenţialitatea datelor sunt făcute conform legislaţiei în vigoare din România, care se referă la securitatea şi păstrarea datelor.

Dacă nu este suficient pentru a te motiva, avem şi o ofertă specială pentru tine! Vrei să știi mai multe despre programul Evolvo, vrei să fi unul dintre utilizatorii unui program de management medical? Cere o prezentare Online, iar noi îţi oferim acces la toată documentația GDPR dacă soliciţi o prezentare Online a programului medical Evolvo!

CEBIT

Ai aflat că între 11 și 15 Iunie va avea loc la Hanovra, Germania CEBIT, expoziția din vestul Europei dedicată tehnologiei digitale și interactive?

La CEBIT vor fi prezentate soluţii şi dispozitive pentru tehnologia viitorului care determină viața noastră și, de ce nu, și  munca în cabinetele medicale.

Demo gratuit

Sună acum la +40 365 441 611 sau completează formularul online aici pentru a cere un DEMO gratuit. Eventual trimite-ne un email la info@evolvo.ro și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.