Poți face lucruri mari! Cuvântul cheie este viziune!

Ai fost admis la facultatea de medicină, ai studiat şi memorat mormane de cârți şi cursuri, ți-ai şlefuit abilităţile didactice, ai trecut de teste locale şi naţionale. Acum tot ce trebuie să faci este să fii un medic de renume şi să practici zi de zi meseria de medicină.


Însă, deja la primul pas te loveşti de problema de a angaja, gestiona şi instrui un personal,administrarea conturilor, gestiunea consumabilelormarketing şi publicitate, cursuri de perfecţionare, controlul calităţii, asigurări şi revizuirea asigurărilor, achiziţionarea de echipamente şi întreţinerea acestora, salarizare, întocmirea declaraţiilor şi rapoartelor, probleme de fiscalitate, management şi … lista poate fi continuată.Ultima picătură în pahar este, că după toate acestea trebuie să te gândeşti cum să oferi pacienţilor tăi cel mai bun serviciu, un tratament şi o experienţă care să-i transforme în pacienți loiali şi mulţumiţi. Nu este surprinzător faptul că viața unui medic poate fi stresantă. Uneori medicul este atât de preocupat să ofere tratamentul de calitate pacienţilor, încât nu se opreşte pentru a evalua întregul procedeu şi uită de atribuţiile sale de antreprenor, importanţa de a monitoriza şi evalua sistemele administrative ale cabinetului şi afacerii. Medicina nu este ceva diferit, ea trebuie abordată ca problemele clasice din viaţă.

Fă-ţi timp pentru a evalua planurile de viitor, stadiul în care te afli şi direcţia în care te deplasezi. Dacă nu ai o destinaţie, nu vei şti când ai ajuns. Cuvântul cheie este “viziune”. Viziunea te ajută să vezi direcţia în care te duci, astfel şansele de reuşită sunt crescute. Lucrează împreună cu profesionişti experimentaţi, concentrează-te pe viziunea ta, analizează permanent în drumul tău parcurs obiectivele propuse.
Astfel poţi vedea clar ceea ce trebuie făcut cu prioritate. În termen medical ți-as spune: “Fă o examinare completă pentru cabinetul tău, după care stabileşte un plan de tratament”. Este logic pentru pacienţi şi are sens pentru afacerea ta.
Noi am dezvoltat un program medical administrativ pentru cabinetul medical ideal şi oferim servicii prin intermediul Internetului. Acest program crește productivitatea şi profitabilitatea. Cu alte cuvinte eliminăm obstacolele clasice de administrare și le înlocuim cu soluţii informaţionale inteligente.
Mai mult de atât …, vei fi surprins cât de simplu şi uşor este acest program. Fără meniuri confuze, complicate sau încrucişate. Noi credem că “ce este esenţial şi simplu, este mai bun” şi ca rezultat vă oferim o soluţie de management medical, uşor de folosit, flexibil şi mult mai eficient decât tradiţionalele aplicaţii desktop.
Demo3

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.