Managementul cabinetului: arta muncii tale!

Câteodată managementul cabinetului se compară cu situația când crești un copil. Ești responsabil pentru ce îi oferi și pentru cum se simte. Ca manager și ca părinte trebuie să oferi întotdeauna o atenție detaliilor. Ca medic de specialitate și/sau administratorul unui cabinet, probabil faci zilnic un rezumat al zilei ce a trecut și te gândești la ce trebuie să faci mâine.


Câteodată managementul cabinetului se compară cu situația când crești un copil. Ești responsabil pentru ce îi oferi și pentru cum se simte. Ca manager și ca părinte trebuie să oferi întotdeauna o atenție detaliilor.

Ca medic de specialitate și/sau administratorul unui cabinet, probabil faci zilnic un rezumat al zilei ce a trecut și te gândești la ce trebuie să faci mâine.

 

  • 07:00 – 08:00 – până e gata cafeaua pornești Evolvo și verifici notificările primite, programările pentru ziua în curs și trimiți o campanie de felicitare pentru toți pacienți cabinetului cu numele de Julia, Julius, etc. (este ziua lor onomastică).
  • 08:00 – 09:00 – verifici planurile de tratament și te convingi că sala de tratament este pregătită pentru cele două cazuri complicate. Mai analizezi fluxul de lucru alocat pentru astfel de cazuri.
  •  09:00 – te convingi că toată lumea a juns din echipa ta. Nu uita, în Evolvo ai raportul activității fiecărui membru al echipei tale.
  •  10:00 – sosește primul pacient, poți să- l primești și să-l repartizezi medicului, asistentenței în sala de tratament alocat. Ai intrat în producție.
  • 13:00 – un leader este sănătos, nu uita, ai pauză de masă.
  • 18:00 – după ce și ultimul pacient mulțumit îți spune la revedere, scoate raportul pentru ziua de azi și realizează că ai fost productiv!

 

Pentru a fi în măsura să ai o activitate flexibilă, trebuie să inveți acele abilități care definește managerul de success.

Probabil tu vei avea o zi diferită, sau asemănătoare, însă fiecărui rol pe care îl adopți Evolvo se va conforma, deoarece este un program cu multe abilități. Probabil pe parcursul unei săptămani vei fi solicitat ca medic, administrator sau te vei ocupa de marketingul cabinetului. Nu trebuie să îți faci griji, consulta-ți programul Evolvo și realizează că problema este deja rezolvată. Ești condamnat la success!

Nu se învață din cărți, le vei învață pe parcurs și în acest proces Evolvo te va ajuta.
Evopaște

 

 

 

 

Save

Save

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!