Mai aproape de pacienți, oriunde ai fi

Dacă dorești să fii mereu în contact cu pacienții tăi fără a fi nevoit să achiziționezi un sistem de zeci de mii de Euro, tot ceea ce ai nevoie este programul administrativ medical Evolvo. Nimic mai simplu!


Evolvo vine în sprijinul tău cu un concept modern, și anume cu posibilitatea de a crea fișe medicale pentru pacienți Online. Scapă de grija hârtiilor! Fiecare fișă medicală se stochează Online și în scurt timp vei avea întregul istoric medical doar la un singur click distanță, ori de câte ori ai nevoie, oricând și de oriunde.

Și pentru ca totul să fie mai ușor și simplu, vei avea posibilitatea să trimiți aceste fișe mai departe către alți medici pe cale electronică, pentru distribuire, păreri etc.

Datorită agitației la cabinet din ultimul timp și faptului că întotdeauna sunt pe drumuri, m-am hotărât că este timpul să iau ceva măsuri pentru mai mult control. Am început să testez câteva sisteme de management pentru cabinet când am dat peste Evolvo. Acesta este destul de complex, dar foarte ușor de înțeles, și fiind un sistem online, am acces la el tot timpul. Exact de ce am avut nevoie!

Dr. Grigoraș

Poţi afla mai multe despre fişele medicale făcând o solicitare pentru o demonstraţie a programului. Unul dintre colegii noştri, expert în programele medicale, poate să-ţi prezinte exact ceea ce doreşti să ştii despre fişele medicale. Aplică pentru DEMO aici.

Programare pacienți în applicația Evolvo

Programare pacienți

Evolvo îți ușurează și activitățile de programare a pacienților. Suntem siguri că nu este un lucru nou nici pentru tine să primești un telefon după programul de lucru. Evolvo oferă libertatea de a accesa programările oricând și de oriunde, chiar și de acasă, fără nici o restricție. Tot ce ai nevoie, este un browser (recomandat Google Chrome) și acces la Internet.

Pentru a-ți ușura accesibilitatea am dezvoltat EVOLVO APP (disponibil pe Android si iOS), aplicația medicală pentru telefonul tău. Aici îți poți gestiona pacienții și programările. În plus, poți sincroniza programările din Evolvo cu Google Calendar. Indiferent de dispozitivul pe care îl folosești, vei fi conectat permanent la programul tău de management. Asta înseamnă că poți vizualiza sau chiar realiza programările din contul Google, fără să te consulți cu colegii. Acest pas este unul bidirecțional, adică programările pot fi realizate în calendarul Google sau în aplicația Evolvo.

Și să nu uiți! Acum ai posibilitatea să te pregătești de excursie doar cu un telefon, fără să-ți faci griji că pierzi contactul cu cabinetul și pacienții tăi. Controlul este în mâna ta tot timpul! Aplicația Evolvo medical este creată special să-ți facă viața mai ușoară! Datorită aplicației poți să accesezi rapid informații despre pacienți și atenționări medicale, vizualiza programările și poți incărca poze în imagistică

 

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!