Întrebări frecvente Evolvo

Am modificat concepția de Rapoarte intervenții și Rapoarte încasări medici Stimate utilizator Evolvo, Ca parte a angajamentului nostru de a vă oferii servicii din ce în ce mai eficiente, vă informăm că au fost implementate unele modificări privind logica de raportare a activității medicilor utilizatori. Pentru o monitorizare cât mai bună şi un feedback real […]


Evolvo

Am modificat concepția de Rapoarte intervenții și Rapoarte încasări medici

Stimate utilizator Evolvo,

Ca parte a angajamentului nostru de a vă oferii servicii din ce în ce mai eficiente, vă informăm că au fost implementate unele modificări privind logica de raportare a activității medicilor utilizatori.

Pentru o monitorizare cât mai bună şi un feedback real pentru medic şi administrator, vă recomandăm sa parcurgeți setările sistemului dvs. ținând cont de următoarele informații:

  • Din contul administratorului la meniul Instituție => Gestionare utilizatori => pot fi personalizate drepturile utilizatorilor și setarea cu Toate drepturile la Raportul intervențiilor și la Raportul încasăriilor.
  • Conform modificărilor intervenite în Evolvo, utilizatorul categorie medic cu drepturile acordate, va avea acces la raportul personal al activității, prezentând astfel o situație clară, personală al activității în interiorul instituției.

* În cazul în care aceste drepturi sunt acordate utilizatorilor personal auxiliar (asistenta, recepționera), aceștia vor vedea rapoartele tuturor medicilor la care au drept de acces.

Sperăm că actualizarea sistemului nostru nu va cauza neplăceri şi va contribui la îmbunătățirea procesului de raportare şi utilizare.

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.