Funcționalități Evolvo pentru dermatologi și chirurgi esteticiani

Ești dermatolog sau chirurg estetician?


Ești dermatolog sau chirurg estetician?

Înseamnă că ești copleșit de scrisul fișelor medicale pe hârtie. Da, cunosc problema clienților noștri. Însă eu am o veste minunată pentru tine. Acele zile, când medicii se bazau pe informațiile scrise pe hârtie, au trecut. 

Cu un program medical online, cum este Evolvo, fișele electronice cu însemnările dermatologice efectuate despre pacient sunt accesibile ușor în orice moment și de oriunde. Aceasta înseamnă, că în loc să răsfoiești dosare întregi, ai acces instant la datele pacienților. Ceea ce îți asigură un avantaj în oferirea tratamentului corect pacienților tăi.

Programul Evolvo vine dotat cu formulare de consimțământ pre-create, scrisori medicale dermatologice și fișe de consultație dermatologică, pe care le poți edita/modifica cu ușurință sau să creezi formulare complet noi.

Sistemul are încorporat și un modul de Imagistică. Astfel la diferite intervale de timp poți realiza fotografii pentru a vizualiza mai bine rezultatele obținute și, eventual, zonele pielii care necesită tratament suplimentar. La acestea se adaugă și noua noastră funcționalitate de comparare a rezultatelor „before and after”.

Evolvo reprezintă un sistem de management cu tehnologie viabilă, respectiv, o unealtă administrativă performantă care te va ajuta din toate punctele de vedere.

Pentru a te convinge de capacitățile programului Evolvo, contactează-ne, iar noi îți vom face o prezentare interactivă online a programului.

Cu stimă, 
Ștefan BOTA

    
 
Evolvo Romania
0365-441-611
stefan.bota@evolvo.ro   
www.evolvo.ro

Copyright © Evolvo Romania 2020 – www.evolvo.ro

 

Acest mesaj a fost trimis la adresa [[EMAIL_TO]] de către info@evolvo.ro. Puteți actualiza profilul dvs. sau adresa dvs. de email sau puteți opta pentru dezabonare.
În conformitate cu legea 365/2002 privind comerţul electronic, acest mesaj nu este şi nu poate fi considerat SPAM, deoarece: conţine datele necesare de identificare şi instrucţiuni de dezabonare; acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar; adresa dumneavoastră de email a fost făcută publică de către dumneavoastră, prin afişări cu caracter publicitar într-un ghid de afaceri sau am primit-o cu ocazia unor întâlniri sau contacte de afaceri, fie a fost selectată dintr-o bază de date la care dvs. v-aţi subscris; sunteţi în baza noastră de data ca urmare a unor corespondenţe anterioare; sunteţi un client al companiei noastre; acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă invita să beneficiaţi de serviciile noastre şi vă este transmis în dorinţa de a vă ţine la curent cu cele mai noi şi mai profitabile servicii pe care vi le putem oferi.
Pentru că înţelegem şi apreciem dorinţa dumneavoastră de intimitate, ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greşeală la dumneavoastră, iar dacă doriţi să nu mai primiţi mesaje în viitor vă rugăm urmaţi instrucţiunile de dezabonare aici.
Vă mulţumim pentru înţelegere!

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.