Cum să îmbunătățești procesele din propriul cabinet de dermatologie estetică?

Cum să îmbunătățești procesele din propriul cabinet de dermatologie estetică?


Atragerea și fidelizarea pacienților este o prioritate constantă pentru medici, iar dermatologii și chirurgii plasticieni nu reprezintă o excepție. Fără o strategie concretă și constantă pentru atragerea pacienților, cabinetele pot experimenta perioade incerte, fără pacienți activi, care cu siguranță vor avea ca efect un impact negativ asupra veniturilor realizate.
Cum te afectează acest lucru?
Având în vedere aceste dificultăți, se poate întâmpla de multe ori să nu observi care sunt cele mai noi tendințe și soluții de management ce te pot ajuta să sporești veniturile cabinetului. S-ar putea ca pur și simplu să treci ușor peste aceste aspecte, fără să realizezi importanța lor. Cu toate acestea cabinetele de dermatologie și estetică ar trebui să aibă grijă să se alinieze celor mai recente și mai inovative soluții tehnologice și informatice din medicină.
Continuitatea este importantă, iar practicile ar trebui să aibă ca scop menținerea acelor activități și fluxuri de lucru care dau rezultate pozitive.
Totuși, aici apare o răscruce interesantă: dacă un cabinet devine prea încurcat în tendințe, s-ar putea să se regăsească des între strategii, soluții și investiții fără a observa progrese semnificative. Dar, dacă este prea înrădăcinat în felul în metodele vechi de administrare a lucrurilor, poate pierde oportunități de eficientizare, de a atrage noi pacienți sau de a oferi o experiență mai bună acestora.
Deci, care este soluția?
Simplu, trebuie să apelezi la o tehnologie viabilă, precum software-ul Evolvo. Acesta îmbină cele mai recente unelte administrative cu performanțele fiabile. Astfel că prin utilizarea lui, cabinetele de dermatologie estetică și chirurgie plastică pot ajunge la un echilibru constant.
Programul de management medical Evolvo îți va oferi o administrare intuitivă, va permite o activitate profesională la un potențial maxim, capabilități cloud pentru a spori confortul și analize complete asupra performanțelor cabinetului tău, atât pentru partea financiară cât și cea medicală.
În plus, software-ul nostru va sprijini și va simplifica fluxurile de lucru din cabinetul tău respectând recomandările referitoare la prevenirea infectării cu noul COVID-19, atât a pacienților cât și a personalului medical. Descoperirea unui echilibru este esențială pentru a asigura funcționarea cu eficiență maximă a cabinetului tău în contextul reglementărilor existente.
Sfatul nostru este să soliciți o prezentare online gratuită în urma căreia experții noștri în management și administrare medicală îți vor răspunde la întrebări și te vor ajuta să descoperi cele mai bune și sigure soluții oferite de Evolvo.

Folosește aplicațiile noastre

 

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!