Cum să devii cunoscut ca medic și pacienții să vorbească despre tine

Antreprenorii de succes afirmă, că o afacere fără reclamă nu poate fi dusă la succes. Motiv pentru care trebuie să te străduiești mereu să ieși în evidență, să fii „medicul cel mai cunoscut”.


Ideal ar fi să te vorbească de bine tot orasul, fără să fii nevoit să investești o grămadă de bani în Marketing. Este important să-ți construiești o reputație impecabilă, deoarece așa vei fi diferit și vei fi cel mai căutat medic în domeniul tău de activitate.
Există mai multe metode de a crește vizibilitatea cabinetului tău, fără să cheltuiești valor mari pe publicitate și marketing.
Evolvo
Iată câteva sugestii:
Fii viral pe Internet
Postează articole/video pe rețelele de socializare (Facebook, Twitter sau Instagram). Pune accent pe calitatea acestor materiale, să fie lucruri interesante, cu care să evoci emoții. Nu trebuie să cheltuiești sume mari sau chiar dacă da, sunt costuri mici pe un astfel de advertising.
Cere recomandări
Solicită recomandări de la pacienții tăi, iar cu acceptul lor să le faci public. Aceste recomandări au rolul de a te prezenta mai bine și influențează decizia potențialelor pacienți. Desigur, recomandăm să răsplătești această mică favoare pentru tine, dar mare pentru ei, oferă-le un mic cadou, se vor bucura.
Educă pacienții
Tu știi deja că ești expert, dar trebuie sa afle si pacienții tăi despre acest lucru. Scrie un Blog, unde poți publica ocazional informații valoroase din specialitatea ta medicală. Educă-ți pacienții, oferă informații, cunoștințele tale, iar pacienții vor răspunde prin loialitate, se vor întoarce la tine și vor fi conștiincioși cu vizitele periodice.
Fii european. Implică-te în viața comunității.
Fii prezent în viața comunității în care îți desfășori activitatea medicală, nu doar online, ci și fizic. Implică-te în proiecte sociale, donează pentru cauze care se aliniază cu viziunea specialității tale. Fii prezent la evenimente și pacienții te vor ține minte, vor ști că reprezinți cabinetul medical, care le este un aliat de nădejde.
Sau.
Ai descoperit ceva nou pentru specialitatea ta?
Faci angajări?
Ai introdus un serviciu special pentru pacienții fideli?
Nu te aștepta ca pacienții tăi sa aibă acces la aceste informații. Fii interactiv, trimite notificări tip SMS, fă o campanie de e-mail sau comunicate de presă .
Despre Evolvo
Modulul de Marketing al programului de management Evolvo permite o comunicare automată cu pacienții tăi. Programul trimite mesaje SMS și E-mail personalizate, mult mai ușor de administrat decât platformele standard, ele fiind acceptate de pacienți și mult mai măsurabile decât media imprimată.
Probabil majoritatea pacienților tăi dețin un telefon mobil și au un cont de email prin care pot fi în continuă legatură cu tine.
Mai mult de atât această comunicare devine interactivă, pentru că Evolvo preia răspunsul pacientului tău și îți comunică un feedback în timp real.
Costul Marketingului prin Evolvo este predictibil și simplu de urmărit, permite arhivarea textelor tipizate, care pot fi folosite instant fără a pierde vremea cu intocmirea lor ocazională. Ca rezultat vei economisi timpul tău prețios, care să fim sinceri, în cazul medicului devine din ce în ce mai valoros.
Costurile sistemului nostru sunt pe baza unui abonament lunar, nu este necesar să achiziționezi licențe sau alte software-re. Pachetul standard este la 80 Ron TVA inclus/medic/lună + gratuit personal auxiliar în număr nelimitat.
Este ieftin? Dacă cauți un program de management Online fără costuri, atunci nu! Și în acest caz din păcate nu te afli în locul cel mai potrivit. Însă noi preferăm calitatea, care necesită unele costuri minime predictibile.

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!