Cel mai ușor sistem pentru programarea pacienților

Nu mai faci față programărilor? Când ai cea mai mare nevoie de agendă, observi că nu ai pixul la tine? Sau pur și simplu ai uitat acasă agenda? Aceste griji nu ar trebui să te preocupe în ziua de azi, ar trebui să fie ceva de domeniul trecutului.


Revoluția programărilor
Folosește o aplicație Online dedicată administrării medicale și poți uita de problemele legate de programarea pacientilor!
Sistemul și aplicația mobilă Evolvo te va ajuta să îți gestionezi și să accesezi programările cabinetului tău medical de pe orice dispozitiv (PC, laptop, tabletă sau smartphone), oricând și de oriunde.
Câștigă timp prețios!
Evolvo oferă o suprafață de programare dezvoltată pentru a-ți ușura munca și să câștigi timp prețios. Acele sarcini care îți consumau zilnic timp pretios, acum vor fi automatizate și vei putea gestiona mai bine programul tău aglomerat. Este exact ceea ce ai nevoie.
Calendar interactiv Evolvo
  • Vizualizare concomitentă a mai multor puncte de lucru
  • Vizualizare clară a sălilor de tratamente și medici
  • Vizualizare individuală pentru medici
  • Vizualizare zi, săptămână sau lună
  • Poți adăuga diferite culori pentru fiecare serviciu
  • Poți seta durata implicită fiecărui tip de consultație
  • Poți sincroniza sistemul cu Google Calendar
  • Poți bloca perioada concediilor sau zilelor libere
  • Setare orar de lucru/medic
  • Modifici simplu cu metoda “drag and drop”
Administrarea programărilor va fi mai simplu ca niciodată!
Ai o reticiență față de tehnologia IT?
Nu trebuie să te emoționezi! Folosirea sistemului de management medical Evolvo nu necesită cunoștințe avansate, este un program ușor de învățat și utilizat. Mai mult de atât, suntem aici să îți asigurăm suportul tehnic de care ai nevoie, te ajutăm cu personalizarea sistemului, dacă este cazul cu transferul bazei de date vechi și oferim instructaj pentru întreaga ta echipă medicală. Suntem siguri că te vei acomoda foarte rapid si Evolvo devine un element indispensabil din activitatea ta profesională.
Medici mulțumiți avem? Sigur, că avem!
“Necesitatea unei mai bune evidențe a pacienților și organizarea mai precisă a programărilor a fost motivul pentru care am apelat la ajutorul programului Evolvo! După achiziţionarea software-ului lucrurile s-au simplificat mai mult decât ne-am așteptat. Am câştigat timp şi am eliminat o parte din stres. Nu am avut nevoie de instruire sau asistență, programul este atât de uşor de parcurs şi de învăţat, încât am fost și eu uimită. Consider că acesta este viitorul! Îl recomand tuturor colegilor, care intenţionează să-si dezvolte afacerea şi în acelaşi timp vor să aibă un control uşor asupra cabinetului.”
Dr. Petronela Paziuc – medic primar psihiatrie
“Înainte să deschidem clinica, în septembrie 2017, eram în căutare de un software de administraţie medicală, care să ne ajute cu evidenţa pacienţilor şi programarea lor, iar Evolvo ne ajută să facem acest lucru cu brio. Suntem foarte mulţumiți de uşurinţa cu care se fac programările, atât pe calculator cât şi de pe smartphone cu ajutorul aplicaţiei mobile Evolvo Medical.”
Dr. Dan Bora – manager Med’Art Clinic
Bucură-te și tu de avantajele tehnologiei Cloud și încearcă Evolvo.

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.