Ce se întâmplă în cabinetul tău, fără cunoștința ta

Cu toți avem un prieten care nu recunoaște că ar cânta sub duș. Chiar dacă părinții, fratele și vecinii l-au auzit deja, el tot neagă. Tu nu l-ai auzit încă, nu știi ce să crezi, mai mult de atât, îți este prieten şi nu vrei să-l acuzi.


Toți avem aceste „zone gri” în diferite aspecte ale vieții personale sau profesionale, pentru că suntem orbiți de multe alte aspecte ale activității noastre.
Astăzi în administrarea unui cabinet medical sunt multe lucruri pe care nu le observăm, nu știm ce să credem despre ele, însă ele ne influențează negativ afacerea. O greșeală și mai mare este că ne prefacem că ele nu există.
Da, cunoaștem răspunsul dominant, „administrarea unui cabinet este complicată și nu putem deține controlul total”.
Probabil poți asigura prezența în cabinet ca medic, dar o poți face și ca administrator?
La acest punct venim noi să te ajutăm.
Greșeli clasice:
Evolvo
  • Financiar. Depui efort ridicat pentru scăderea cheltuielilor fără să observi că paralel scad veniturile.
  • Cu pacienţii. Ambiția de a atrage noi pacienți fără să observi că ai ignorat pacienții vechi, astfel că aceștia pleacă la un alt medic fără să se mai întoarcă vreodată.
  • Lucru în echipă. Neacordarea atenției pentru angajații tăi și nu observi că aceștia nu mai performează sau chiar pleacă.
  • Documentația administrativă. Pe motiv că tu profesezi ca medic și că nu îți face plăcere să administrezi documente, nu ai timp pentru așa ceva, etc. ignori sistematizarea documentației medicale și administrative, care chiar și pe lângă un tratament excelent va rezulta frustrarea pacientului și una administrativă.
Aceste greșeli clasice în care atenția este tompată sau redirecționată cauzează efecte negative și ar trebui să ne preocupe cum să remediem până când nu este mult prea târziu.
Venim în întâmpinarea ta cu programul de management medical Evolvo. Îți punem la dispoziție un sistem de raportare cu o abordare total diferită față de ce te-ai obișnuit.
Rapoartele Evolvo oferă o vedere în 360 grade asupra afacerii tale. În doar câteva secunde poți analiza date corecte, performante sau tendințe, atât în formă tabelară cât și pe grafice. Ești în poziție de control în orice moment și din orice locație.

Demo gratuit

Sună acum la +40 365 441 611 sau completează formularul online aici pentru a cere un DEMO gratuit. Eventual trimite-ne un email la info@evolvo.ro și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.