Administrarea cabinetului tău îți dă dureri de cap?

Un cabinet medical este, până la urmă, un business. Ca orice afacere, depinde de echilibrul dintre resursele consumate și cele câștigate.


Programul de management Evolvo te ajută să gestionezi programările, să emiți facturi, să ai la îndemână într-un mod organizat datele pacienților. Evolvo are ca prim efect asupra administrării cabinetului reducerea cheltuielilor dar utilizarea programului te va ajuta să câștigi încrederea și loialitatea pacienților. În final, te vei putea ocupa mai mult de dezvoltarea cabinetului tău medical!

Vreau să-ţi prezint care sunt problemele cele mai frecvente în administrarea cabinetelor medicale!

Lucrăm împreună cu diferiţi medici de specialitate, care au așteptări multiple, astfel venim cu soluţii noi prin care putem să te ajutăm în administrarea cabinetului Acum dar şi în Viitor.

Cea mai frecventă problemă este deschiderea unui cabinet nou adică începerea unei afaceri. Cu ajutorul programului Evolvo poţi renunţa la lucrurile vechi şi folosite pentru a începe o nouă etapă. Este un moment bun pentru a încerca un software de management şi de a calcula cum poţi economisi timp şi bani: fără servere scumpe, calculatoare mari şi grele și cu service IT redus.

Cred că îţi este cunoscută senzaţia când copilul tău are o creştere atât de rapidă încât se observă cu ochiul liber că hainele i se scurtează şi nu i se mai potrivesc?! Când acelaşi lucru se petrece şi cu cabinetul tău, rezultatul este o productivitate scăzută, un personal nemulţumit şi pacienţi frustraţi. Un program de management medical ar trebui să fie flexibil şi adaptabil aşteptărilor tale, reflectând stilul tău de viaţă. Evolvo va readuce zâmbetul în afacerea ta!

Problemele administrative pot genera costuri superioare!

Am o întrebare retorică: Cât câștigă informaticianul tău? Cu tot respectul, calculând preţurile serviciilor plătite informaticienilor, aceştia şi-ar permite aproape orice. Şi tu plăteşti lunar o sumă importantă pentru a menţine funcţional sistemul tău informatic: pentru servere, calculatoare, licenţe, actualizări şi diferite intervenţii. Nu vreau să fac atac la adresa informaticienilor, la experienţa sau caracterul lor, doar la soluţia de software ce necesită un server personal și aplicaţie desktop. Chiar dacă informaticianul tău este drăguţ, simpatic, îl cunoşti de multă vreme şi îşi face treaba bine, îl vei vedea mai rar după ce vei trece pe Evolvo. Nu vei mai avea nevoie de “ajutor” cu costuri semnificative, actualizări care necesită întreruperea programului tău sau calculatoare şi servere scumpe. Să fim clar înţeleşi, noi nu spunem că trebuie să scapi de expertul tău IT, din contră, cere-i să te informeze corect şi să te ajute la schimbarea şi folosirea corectă a sistemului “CLOUD COMPUTING”. Un informatician într-adevăr profesionist, te va ajuta şi îţi va oferi informaţiile necesare pentru a economisi timp şi bani pe termen lung. Dacă ai unul, solicită-i ajutorul, dacă doreşti unul, iţi putem recomanda. Pentru mai multe informaţii sună-ne, suntem bucuroşi dacă te putem ajuta.

Cu programul Evolvo problemele administrative dispar pentru că utilizând software-ul nostru vei găsi un partener pe care te poți baza în fiecare zi!

 

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.