4 sfaturi pentru alegerea celui mai bun sistem de management medical

Deşi medicii folosesc mai multe tipuri de programe în cabinetele lor, probabil cel mai important dintre acestea este programul de management. Astăzi medicul caută acel program care să acopere majoritatea problemelor administrative.


Conform principalelor tendințe extrase din rapoartele EVOLVO reiese că:
  • 90% din cabinetele care deţin o bază de date în format electronic, doresc importul acestuia în programul nou achiziţionat
  • peste 60% dintre cei care au o administrare clasică, pe hârtie, se gândesc la posibilitatea de a le transforma în format electronic
  • peste 95% din utilizatorii unui sistem informatic consideră că suprafaţa de programare este unul dintre cele mai importante
4 sfaturi pentru alegerea celui mai bun sistem de management
1. Achiziţionează programul care este cel mai uşor de folosit. Consultă părerea personalului pentru a te ajuta în alegerea programului. Reţine, ei vor fi cei care vor utiliza zi de zi programul şi vor înregistra cantităţi mari de informaţii. Prin urmare, în cazul în care programul achiziţionat este unul dificil şi greu de utilizat, toate procedurile vor necesita un timp mai îndelungat şi probabil greşelile vor fi mai numeroase.
2. Alege programul cu o dezvoltare continuă. Acest lucru poate fi unul din cele mai importante criterii. Majoritatea încercărilor de a dezvolta programe administrative au fost bazate pe o tehnologie învechită. Schimbarea digitală se petrece foarte rapid, programele locale sunt înlocuite de aplicaţiile Online pentru avantajele bine cunoscute şi solicitate de stilul de viaţă al medicului modern.
3. Nu te lăsa influenţat de clopotele şi butoanele sclipitoare. Deşi butoanele colorate sau diferite clopote de atenţionare pot fi tentante, majoritatea medicilor nu folosesc aceste „gadget-uri” suplimentare. În schimb există o serie de alte funcţionalităţi utile şi folosite de majoritate cabinetelor în administrarea cabinetului:
– Programarea – înregistrarea pacienţilor – planul de tratament – rechemarea pacientului la control periodic – financiar – rapoarte şi statistici
4. Alege să colaborezi cu o firmă care îţi asigură instruire și suport tehnic continuu.
Service-ul şi suportul tehnic sunt acei doi factori cheie pe care trebuie să le iei în considerare atunci când achiziţionezi un sistem de management. Instruirea personalului asigură o acomodare rapidă şi permite integrarea fluentă a noului program.
Fiecare cabinet este diferit, prin urmare este nevoie ca tu să decizi care dintre funcţionalităţile programului sunt cele mai importante pentru afacerea ta. Construieşte o listă cu aceste caracteristici şi foloseşte-l atunci când cauţi un program de management pentru cabinetul tău.
Ai toate motivele pentru a încerca EVOLVO! Pe lângă toate avantajele programului noi îți importăm baza ta de date cu toți pacienții.
Sistemul de management medical EVOLVO
Programul medical EVOLVO, bazat pe tehnologia Online, este un program uşor de folosit, gata de lucru în momentul următor în care iei decizia de implementare. Este un program destinat să îmbunătăţească eficienţa şi productivitatea cabinetului tău. EVOLVO oferă un sistem cu toate caracteristicile necesare incorporate pentru:
  • front office-recepţie: evidență pacienți, programare, facturare, rapoarte
  • medical-sala de tratament: completare fișe medicale, imagistică, educare pacienți
  • administrativ-management: situația financiară, rapoarte și statistici, salarizare medici, marketing și comunicare
Actualizările sunt incluse în politica Evolvo. Acesta înseamnă că toate modificările şi noutăţile apărute devin parte a programului tău în momentul lansării noilor versiuni şi sunt gata de a fi folosite de tine.
Medicii care sunt interesaţi în accesul instant la datele medicale şi administrative, pentru accesul rapid la programări sau informaţii statistice direct din “nori”, ar trebui să ne contacteze şi să solicite o prezentare gratuită a programului.

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Sună acum la +40 365 441 611 sau completează formularul online aici pentru a cere un DEMO gratuit. Eventual trimite-ne un email la info@evolvo.ro și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.