Telemedicina în contextul actual COVID-19

Telemedicina în contextul actual COVID-19


În contextul stării de urgență, declarată în urma pandemiei de coronavirus, activitatea în cabinetele medicale din România, a fost redusă la rezolvarea cazurilor care sunt considerate urgențe.
Ce poți face TU acum ca medic specialist, pentru a rămâne în contact cu pacienții?
Noi îți propunem:
  1. Implementarea unui sistem de management digital în cabinetul tău
  2. Clarificarea concepției de Paperless Office, oferită de Evolvo
  3. Continuarea comunicației cu pacienții, care la rândul lor stau acasă;
Evolvo
Dacă consideri că această perioadă este chiar una oportună de a implementa un sistem nou de management pentru a pune ordine în administrația cabinetului tău, noi vă sprijinim inițiativa cu o co-finanțare de 70% a cheltuielilor de implementare a sistemului de management Evolvo!
Alătură-te acum comunității Evolvo, solicită un DEMO GRATUIT
Pentru perioada stării de urgență Evolvo a activat un Upgrade al sistemului de management care face posibilă Telemedicina.
Ce înseamnă acest lucru?
Telehealth este un vast program ce include mai multe sisteme și unelte de telemedicină, prin care se livrează servicii medicale și educație medicală de la distanță, pentru toate ramurile medicinei. Telemedicina este un tip de practică prin care are loc o întâlnire în mediul Online sau o discuție mijlocită de tehnologie între cadre medicale și pacient.
In contextul actual COVID-19, cu care se confruntă România, face necesară și în curând indispensabilă, implementarea unui astfel de sistem.
In perioada ce urmează, vom accentua această latură a managementului medical și anume Telemedicinia (Telemedicine), care este un termen nou, asociat cu termeni precum telehealth, ea fiind o componentă a acestuia.
Servicii medicale posibile prin telehealth sunt:
  • Video chat live cu cadre medicale
  • Store-and-forward prin care se prelucrează electronic radiografii, fotografii, video-uri, folosite apoi pentru a oferi un diagnostic și apoi un tratament medical
  • Remote patient monitoring (RPM) – sistem de colectare a datelor personale și medicale ale pacienților prin intermediul unor tehnologii și unelte medicale. Datele se pot trimite într-o altă locație (cabinet, clinică), iar medicii care le vor accesa vor putea monitoriza starea pacientului și pot propune îngrijirea și tratamentul necesar
  • Mobile health (mHealth) – educație pentru sănătate și implementarea îngrijirilor medicale oferite prin dispozitive precum telefonul mobil sau tabletă.
Dar ce este de fapt Telemedicina?
Este acel mod inovativ prin care poți continua activitatea medicală chiar și în situații de urgență, cum este ceea de față, în care întâlnirea cu pacientul nu poate avea loc.
Prin Telemedicină pacienții pot întocmi fise, acorduri, chestionare, primi un plan de tratament și o consultație medicală, mediată de sistemul de management Evolvo și aplicația pacienților MyMed.
Pentru a avea acces la serviciile Evolvo, completează formularul ptr. un DEMO GRATUIT, iar echipa tech-support stă la dispoziția ta, chiar și în această perioadă.
Instalează Evolvo și ține pasul cu tot ce este nou în telemedicină.
Rămâneți sănătoși!

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.