Software medical Online pentru cabinete medicale

Fiecare medic înţelege importanţa fișelor medicale precise şi detaliate. Sunt cabinete medicale, care au înţeles foarte bine acest lucru în momentul în care s-au confruntat cu un caz de malpraxis.


Pentru un medic, în afară de siguranţa că nu va fi ameninţat cu un proces, scrisorile medicale şi fişele detaliate şi pe înţelesul tuturor, îmbunătăţesc nivelul de tratament şi satisfacţia pacientului.

Nu uita, că un pacient satisfăcut aduce întotdeauna un alt pacient şi nu oriunde, ci în cabinetul tău. ŢIE îţi aduce bani!

Pentru înregistrarea acestor documente medicale, Evolvo oferă o abordare diferită faţă de programele clasice, cum ar fi:

– Indiferent unde te afli şi doreşti să accesezi scrisoarea medicală ale unui pacient, acest lucru este posibil pentru că sistemul Evolvo este Online.

– În cazul în care doreşti să ajungi la aceste informaţii dintr-un loc nu chiar obişnuit, cum ar fi în timpul vacanţei sau de acasă, dacă pacinetul îţi mai este şi membru al familiei nu doar pacient,tot ce ai nevoie este o conexiune la Internet.

Cu Evolvo vei stoca formularele clinice într-un singur loc, vei avea acces la ele cu un singur buton. Este o soluţie mai bună faţă de metoda uzuală în care acestea sunt salvate în diferite locuri, sertare sau dulapuri din fier. Ai acces mai rapid, ceea ce înseamnă că economiseşti timp, iar timpul înseamnă bani pentru tine.
Poţi realiza consultarea ulterioară a medicaţiei prescrise, reţetelor sau a fişelor medicale pentru a avea la dispoziţie toate informaţiile care te ajută în luarea deciziilor medicale corecte. La controlul periodic de un an, nu va mai trebui să întrebi pacientul ce fel de prescripţie i-ai oferit ultima dată.
Ai tot istoricul pacientului la îndemână, la un click distanţă. Ţi se pare uşor? Şi noi aşa credem 😉

Cere o prezentare

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.