Sigur ești gata să pleci în concediu?

După o muncă asiduă, după sute de pacienți tratați, este timpul pentru un concediu binemeritat. Nisipul sub tălpi și briza mării - sunt cele două lucruri pe care deja parcă le simți tot mai intens, pe minut ce trece, și se apropie data plecării către destinația mult râvnită.


Însă un gând sumbru totuși nu te lasă să te bucuri pe deplin de vacanța ce urmează (parcă ar fi ceva cronic ….). Nu este un secret că medicii pierd oportunitatea de a merge în vacanță pentru că trăiesc cu frica să nu piardă pacienți și/sau controlul asupra cabinetului. Pe lângă faptul că ești medic, la un moment dat ești și manager, iar responsabilitățile nu își iau și ele vacanță.
Cum poți să petreci relaxat și fără teamă timpul tău prețios din vacanță?
Ar trebui să cunoști informațiile care influențează afacerea ta și îți dau doar 2 dintre cele mai frecvente:
  • a programat recepția pacienți pentru prima zi in care mă întorc la serviciu?
  • care sunt încasările colegilor mei în timp ce eu sunt plecat?
Sunt genul de întrebări care nu te lasă să te bucuri pe deplin de vacanța bine meritată.
Chiar dacă ești la sute de kilometri de cabinetul tău, pot apărea situații în care colegii tăi au nevoie de tine pentru o a doua părere, modificarea unui plan de tratament sau alocarea unei programări de urgență al unui membru de familie. La prima vedere pare greu, ținând cont că ești pe o plajă din Grecia? În realitate însă nu ar trebui să fie. Cu un telefon mobil, și acces la Internet, poți rezolva orice problemă în 3 minute și te poți detașa din nou de lumea ta lăsată în urmă.
EVOLVO rămâne partenerul tău ideal și pentru concediile de vară, indiferent de destinația pe care ai ales-o. Accesul la baza de date al pacienților și funcționalitățile administrative îți oferă liniștea de care ai atâta nevoie ca medic.
Pentru vacanța de vis îți recomandăm să apelezi la o agenție de turism, iar pentru detalii despre cum să ai sub control cabinetul tău, așteptăm să ne contactezi.
Nu te mai reținem, știm că ești gata de plecare, așa că îți dorim un concediu plăcut și liniștit!
Evolvo

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.