Schimbări care fac medicul mai productiv

Ce trebuie să faci pentru a fi mai productiv în cabinet? Câteodată ai senzația că nu reușești să faci suficient?!


Ce trebuie să faci pentru a fi mai productiv în cabinet?

Câteodată ai senzația că nu reușești să faci suficient?!
Apropo …  știi câte zile pe săptămână ești productiv? Răspunsul te va surprinde,  în medie trei zile. Este o statistică realizată pe cadre medicale! Conform acestei statistici, un medic lucrează în medie 50 de ore pe săptămână, dintre care 19 nu sunt productive.

Dacă te consideri în această marjă, găsești mai jos 5 tehnici care te vor ajuta în productivitate

1.Controlează-ți starea de spirit!

Dacă începi ziua relaxat, ai mai multe șanse să te ocupi cum se cuvine cu pacienții tăi. Trebuie să fii atent, să ai răbdare cu ei, să le înțelegi problemele, lucru ce nu este posibil doar în cazul în care ești relaxat. Trebuie să ai un management al timpului bine pus la punct sau un sistem de management al activității din cabinet. Toate acestea, pe lângă faptul că ești considerat un administrator și manager bun. Pentru a avea o rutină de lucru, trebuie să ai control și nu doar o reacție la diferite situații.

2. Concentrează-te!

Abundența de informații ne solicită non stop creierul și creează probleme de atenție. Abilitatea de a face mai multe lucruri simultan, de ex. crearea programărilor, elaborarea fișelor medicale, verificarea atenționărilor medicale, alergiilor, este posibil, le poți face într-adevăr.  Dar de ce să nu le facă un program de administrație și management medical, astfel tu nu ai fi suprasolicitat și ai avea mai multă răbdare cu pacienți?!

Concentrarea este importantă în medicină!

3. Verifică-ți corespondența în fiecare după amiază!

Pentru majoritatea oamenilor acest lucru pare imposibil. Mulți nici nu își pot imagina că pot începe ziua fără a-și verifica imediat email-urile.
Dar de ce ar fi un astfel de obicei benefic și/sau productiv?
În primul rând pentru că oamenii sunt setați astfel! Dorim să ne aflăm întotdeauna în fluxul informațiilor și acest flux de informații își atinge apogeul în orele de amiază / după masă, atunci când toată lumea se află în mișcare.

4. Crează-ți un sistem personal!

Oamenii productivi nu spun niciodată:  „Nu știu cum reușesc să termin ce mi-am propus …, le fac din mers, pur și simplu reușesc….”
Ei nu spun acest lucru pentru că au o rutină și un sistem de lucru bine definit, care este mult mai eficient decât a te baza pe reacția de moment.

5. Folosește o soluție informatică specializată!

Ce ai spune dacă am putea să-ți oferim soluția tehnologică?

Evolvo este un program ușor de învățat și de folosit cu o interfață prietenoasă și intuitivă. Programul asigură managementul întregului cabinet indiferent de mărimea sa.
Pentru a simplifica și mai mult, mai punem la dispoziția ta și o aplicație mobilă pentru a te dezlega de PC sau laptop și a avea libertatea și flexibilitatea stilului de viață modern.

Ai folosit vreodată un program de management? NU? Încearcă programul Evolvo, ajutorul tău zilnic!

Demo gratuit

Sună acum la +40 365 441 611 sau completează formularul online aici pentru a cere un DEMO gratuit. Eventual trimite-ne un email la info@evolvo.ro și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.