Program offline sau online cu date stocate in Cloud

Cred că sistemele informatice nu sunt utilizate în cabinetele medicale atât de des ca la unele companii mai mari. Problema provine din ideea că cele mai multe cabinete nu angajează oameni pentru suport technic sau IT-iști.


De ce?

Pentru că salariile informaticienilor pot să atingă sume extraordinare de mari, iar pentru cei care sunt în vârful acestei industrii, salariile pot urca până în ceruri. Tu, ca medic de specialitate, poți reduce costurile serviciilor de date prin utilizarea Cloud Computing-ului. Cloud-ul te ajută în simplificarea managementului și reduce semnificativ costurile. Dacă ți-a fost frică de costul lunar al programului Evolvo fii sigur că acest preț este mult mai mic decât prețul banal al serviciilor IT. Cu ajutorul programului Evolvo cabinetul tău poate crește și tu ca medic poți oferi tratamente de o calitate mai mare și totodată o șansă mai mare pentru pacienții tăi.

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!