Managementul sănătăţii pacienţilor

Dacă ai putea economisi tot acest timp, probabil ai putea oferii mai multă atenție pacienților, fără presiunea lucrurilor administrative, cu o agendă organizată și planuri de tratement structurate. Pacienții îsi doresc un medic care are timp pentru ei, cu suflet și cu zâmbetul pe buze. Știm că nu este ușor să ajungi la acest nivel, […]


Dacă ai putea economisi tot acest timp, probabil ai putea oferii mai multă atenție pacienților, fără presiunea lucrurilor administrative, cu o agendă organizată și planuri de tratement structurate.
Pacienții îsi doresc un medic care are timp pentru ei, cu suflet și cu zâmbetul pe buze. Știm că nu este ușor să ajungi la acest nivel, însă noi am muncit mult pentru a găsi o soluție.

Îți explicăm cum:

Un medic trebuie să aibă timp la dispoziție

Noi am creat pentru tine programul de management medical Evolvo.

Perioada în care administrarea cabinetelor medicale a fost bazat pe dosare de hârtie, a trecut. Redundanța și deterioarea acestor documente este mare, accesul și căutarea informațiilor este dificilă.

Evolvo este bazat pe o tehnologie Online, astfel devine un program flexibil și eficient, care salvează toate informațiile în cloud. Îți economisește timp pentru a discuta, înțelege, trata și zâmbi pacientului, sarcinile administrative devin realizate automat de către sistemul informatic.

Vrei să economisești timpul prețios? Acest factor limitat și infinit? Încearcă lucruri noi, lucruri care te pot ajuta în dezvoltare. Încearcă Evolvo!

Demo gratuit

Sună acum la +40 365 441 611 sau completează formularul online aici pentru a cere un DEMO gratuit. Eventual trimite-ne un email la info@evolvo.ro și colegii noștri te vor contacta în cel mai scurt timp posibil.