Importanța digitalizării medicinei

Cabinetele medicale ale viitorului sunt asemănătoare cu cabinetele mici, private, pe care le cunoaștem și astăzi. Ele vor fi vizitate de mulți pacienți și vor avea un personal relativ redus, cu doi-trei medici, un igienist și personal auxiliar. Aici pacienții vor găsi tratamente pentru fiecare membru al familiei, chiar pe parcursul a mai multor generații.


Cabinetele medicale ale viitorului sunt asemănătoare cu cabinetele mici, private, pe care le cunoaștem și astăzi. Ele vor fi vizitate de mulți pacienți și vor avea un personal relativ redus, cu doi-trei medici, un igienist și personal auxiliar. Aici pacienții vor găsi tratamente pentru fiecare membru al familiei, chiar pe parcursul a mai multor generații.

Într-un deceniu medicina va deveni digitalizată în totalitate, flexibilă, mobilă și nu numai în țările industrializate, ci peste tot în lume! Acei medici care fac parte din generația Millenială, își planifică deja cabinetele personale într-o concepție diferită față de predecesorii lor, pentru că medicina trece printr-o tranziție mare.

Pentru că medicul de specialitate petrece cea mai mare parte a timpului său activ în cabinetul medical,  el se va baza tot mai mult pe noile tehnologii, care sunt într-o conexiune tot mai strânsă cu Internetul și va avea o încredere tot mai mare pentru lumea Online. Această atitudine rezultă o flexibilitate ridicată în colaborarea cu partenerii profesioniști, specializați în diferite segmente ale medicinei.

La fel se va evidenția și o varietate mare de pacienți,  care au diferite așteptări și motivații, care o să influențeze această schimbare în medicină. Va crește semnificativ numărul intervențiilor de prevenție, încă din anii copilăriei; persoanele în vârstă vor fi cei care neglijează cel mai mult tratamentele corecte, pentru că nu vor avea oportunități pentru un cabinet apropiat sau un medic bun la îndemână. Pacienții mileniali au și ei afecțiuni medicale cu diferite infecții și probleme medicale, însă majoritatea lor au cunoștințe acumulate și doresc să aibă o discuție pe această temă cu medicul lor.

 Ne trezim cu o pacientură din diferite generații, care pun în mișcare și forțează dezvoltarea medicinei. Această paradigmă ne face să înțelegem de ce trebuie să punem accent pe prevenție, inovația tratamentului și digitalizarea medicinei.
Experții spun că aceaste abordări vor reduce costurile și vor rezulta o îngrijire profesională pentru populația colorată și informată, pacienți care deja se află în sala noastră de așteptare.

de ex., – caută pe Google după cuvântul:Infecție urinară”

Este o simplă căutare pe Internet, disponibilă fiecărui pacient potențial… Rezultatul este o multitudine de informații.
Nu este neobișnuit ca astăzi un pacient să vină la medicul urolog cu ideile proprii privind modul de tratament, rezultând frecvent situații ciudate sau chiar tensiuni între medic și pacient.
Alții apar în cabinet la recomandarea unui alt medic sau cu o grijă ridicată de sănătatea lor și ei doresc să afle totul despre posibilitățile tratamentului cel mai bun. Această categorie se formează din acei pacienți care sunt deschiși la noutăți și doresc să discute despre alternative.

Existența acelor site-uri și bloguri unde se discuta despre sănătatea umană a schimbat radical modul de conversație între medic și pacient.

Da, cunoaștem toți problema, când pe Internet pot apărea informații greșite, însă cu toate acestea majoritatea oamenilor au încredere în ceea ce citesc. De exemplu mulți sunt convinși că din cauza problemelor urinare poate apărea cancerul, este o legendă vie pe Internet chiar dacă nu are legatură cu realitatea.

La nivel mondial se acordă o atenție ridicată pentru prevenție și digitalizare, întrebarea rămâne: vrei să ții pasul cu această dezvoltare sau preferi să treacă viața pe lângă tine?!
Programul Online de management EVOLVO, îți aduce această schimbare și oportunitatea de a face pasul către digitalizare. Un program medical Online, asigură un acces simplificat la datele pacienților, indiferent de calculatorul pe care îl deții și locația în care ești.Majoritatea cabinetelor medicale se întind la mai multe săli de tratament sau chiar locații diferite. Un program de management Online, precum EVOLVO, permite astfel medicului un stil de viață flexibil și o comunicare automată cu pacienții. Administratorii apreciează aceste posibilități în care pot vizualiza rapid orice informație legată de cabinetul lor.
EVOLVO înseamnă schimbarea simplificată pentru medicină.
Fă un pas pentru realizarea personală!

Save

Save

Save

Save

Save

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.