Este timpul să trecem de la utopie la realitate!

Este timpul să trecem de la utopie la realitate!


În această perioadă, de întrerupere a activității, multe contracte cu furnizorii de sisteme informatice au fost reevaluate din punctul de vedere al eficientizării și plus valorii aduse. Medicii specialiști sunt determinați să facă acest lucru deoarece tendințele sunt într-o continuă schimbare, mai precis se trece către tehnologia Cloud (!) pentru o accesibilitate ușoară, personalizabilă și integrabilă.
Aceste tendințe și nevoi vor deveni și mai ample deoarece impactul COVID-19 asupra fiecărui cabinet în parte este diferit în funcție de cum își ajustează acestea protocoalele interne pentru a se conforma cu noile norme și reglementări legislative.
EVOLVO a înțeles importanța fișelor electronice, completarea acestora pe dispozitive electronice (chiar și de acasă), precum semnarea și arhivarea acestora în format digital și oferă soluția care să rezolve problema contactului fizic, a triajului și a monitorizării.
Pandemia COVID-19 a subliniat, fără îndoială, importanța utilizării tehnologiei EVOLVO. Conectivitatea prin Internet, platforma de management, aplicațiile mobile au permis multor afaceri să funcționeze și să ofere consultanță în modul „Remote”. Lent, dar sigur, lumea medicală va adopta aceste tehnologii avansate pentru că se vede cât de vitale sunt în operarea și gestionarea eficientă a datelor.
De exemplu, în prezent EVOLVO permite personalului medical utilizator să întocmească și să arhiveze digital cele 2 chestionare specifice care servesc în noul protocol de triaj.
  • Chestionar COVID-19
  • FORMULAR DE CONSIMȚĂMÂNT INFORMAT Covid-19

Solicită suport pentru Paperless Office

Concepția de Telemedicină, prin aplicația pacienților MyMed, prezentată în email-urile noastre anterioare, va continua să fie de actualitate pe măsură ce platforma de management devine elementul central la care medicii se adaptează din ce în ce mai mult. Cererea va crește pentru că un program ca EVOLVO permite documentare la un nivel de precizie și eficiență mult mai ridicată.
Află de ce atât de multe cabinete medicale și clinici utilizează EVOLVO!
Te invităm să explorezi programul nostru de management. Programează o prezentare Online GRATUITĂ și vei înțelege de ce sute de cabinete medicale folosesc această soluție minunată.

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.