De ce cabinetul tău merită mai mult de la un sistem de management

De ce cabinetul tău merită mai mult de la un sistem de management


Pacientul este întotdeauna pe primul loc, ceea ce fiecare cabinet de succes știe. Deci, nu are nici o logică să-l epuizezi cu procese complicate de întocmire a fișelor medicale, facturări confuze sau o programare lentă și anevoioasă. Un sistem de management eficient, nu numai că devine o referință pentru cabinet, dar va îmbunătăți fluxul de muncă al angajaților și va îmbunătăți experiența generală a pacientului.
Datorită diferitelor caracteristici pe care le oferă aceste platforme, chiar și pacientul devine capabil să participe activ în procesul de colectare a datelor, să fie notificat pentru programările existente și ReCall sau chiar de a primi informații medicale personalizate.
Indiferent dacă astăzi încă nu ai un astfel de program sau pur și simplu vrei ceva mai bun față de cel utilizat, deținerea unui sistem de încredere și intuitiv, este crucial pentru experiența pozitivă a pacientului.
Care este rolul unui sistem de management?
Sistemele de management medical, ajută medicul să administreze toate provocările zilnice cu care se confruntă pe măsură ce își desfășoară activitatea. De la realizarea planurilor de tratament și întocmirea documentelor fiscale până la programarea pacienților și rechemarea lor la control periodic. Este conceput pentru a ajuta cabinetul să funcționeze eficient și productiv.
Caracteristici generale
Deși fiecare program diferă de celălalt, există funcționalități comune, cum ar fi:
  • Programare
  • Financiar
Programarea pacienților
Cele mai multe sisteme includ caracteristica de a crea o programare și ulterior să monitorizeze arhiva personală a pacientului din această perspectivă. Este o funcție care oferă un mod rapid și ușor echipei medicale de a-și organiza programul de lucru și de a se pregăti pentru tratament.
Financiar
O altă sarcină majoră care necesită timp prețios este gestionarea documentelor fiscale. Cu ajutorul sistemelor de management personalul poate întocmi, monitoriza și prelucra facturi, bonuri fiscale, datorii ale pacienților, într-un timp mai redus oferind mai multă atenție pacienților.
Beneficiile sistemelor de management pentru pacienți
Sistemele de management nu sunt benefice doar pentru medici, acestea permit pacientului să:
  • Primească situații financiare clare
  • Fie înștiințat despre o programare sau control periodic
  • Întocmească fișe de pe device-uri personale încă de acasă
  • Contacteze personalul medical
Sistemul de management medical
Nu este o opțiune, ci o necesitate. Fiecare cabinet are nevoie de un sistem eficient. Oferirea unei experiențe pozitive pentru pacient este o prioritate maximă.
Nu ești sigur cum să începi?
Administrația clasică se bazează pe hârtie sau sisteme bazate pe o tehnologie locală. Asta înseamnă că trebuie să ai fișe pregătite și să scrii permanent sau să cumperi servere și calculatoare. În ultimii ani tot mai multe cabinete au trecut la o soluție bazată pe Cloud precum EVOLVO. Ai nevoie doar de un cont activ și conexiune la Internet.
Ești gata să vezi cum EVOLVO poate eficientiza, consolida și asigura managementul cabinetului tău?

Programează o prezentare Online

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.