De ce ai nevoie de un sistem recall?

De ce ai nevoie de un sistem recall?


DE CE AI NEVOIE DE UN SISTEM RECALL?
Pentru că 70% din veniturile tale pot rezulta de aici!
Pentru că îți păstrează sala de așteptare întotdeauna FULL cu pacienți!
Deci nu este de mirare că folosirea unui program medical cu o performanță scăzută sau invechită, de agende să nici nu vorbim, îți cauzează pierderi semnificative.
Pulsul cabinetului tău medical
Pe lângă un impact financiar benefic, rechemarea pacientului la control periodic dă dovada de profesionalismul tău, ca medic, și reprezintă imaginea unui cabinet medical, care pune accent pe pacient și o administrare medicală strategică. Toate aceste beneficii sunt oferite de sistemul ReCall al programului EVOLVO într-un mod inovativ, astfel te poți concentra mai mult pe pacienții noi.
Cealaltă parte a monedei este faptul că monitorizarea și rechemarea pacienților la un control periodic este una dintre cele mai dificile activități. Personalul tău se află in situația când trebuie să se confrunte cu o serie de probleme costisitoare. Insă problema cea mai mare este alunecarea în timp. Sistemele de ReCall sunt expuse deviațiilor cronologice, iar când îți dai seama că ai o listă lungă cu pacienți, care nu au fost inștiințați despre iminența unui control periodic, ai deja o problemă serioasă care necesită luni întregi de corectări. În acest timp ești nevoit să vezi scaunul gol sau venituri pierdute și te confrunți cu o doza mare de stres.
Sistemul ReCall din programul EVOLVO poate fi caracterizat în trei cuvinte:
SIMPLU. Nu trebuie să fii expert în IT ca să foloseşti programul nostru şi a ţine evidenţa pacienţilor. Mergând mai departe te putem ajuta să-ţi construieşti un sistem de rechemare al pacienţilor la control periodic mult mai simplificat şi eficient decât ai fi gândit vreodată.
FLEXIBIL. Pacienţii cabinetului sunt luaţi în evidenţă fără ca tu să mai pierzi vremea cu răsfoirea fişelor şi va trimite automat înştiinţarea pentru rechemare la control, aceasta va fi o reflexie a stilului şi modului tău de viaţă. Care ar putea fi o soluţie mai simplă? Pentru moment nu credem că există….
EFICIENT. Sistemul de ReCall este atât de eficient pe cât de simplu, cu cât este mai uşor şi simplu cu atât mai mult timp vei economisi.
Dorești să vezi cum poate acest sistem automatizat simplifica modul de rechemare al pacienţilor tăi? Cel mai bun mod de a obţine aceste cunoştinţe este de a vedea o prezentare a programului şi de a testa funcţionalitatea lui. Unul din colegii noştri, expert în software medical, îți poate arăta fiecare caracteristică al programului cât şi modul de folosire al sistemului ReCall.

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!