Dacă ai început prost săptămâna, câteva sfaturi pentru a fi la „înălţime”

De multe ori săptămâna poate pornii prost, te simţi copleşit de lene sau de o atitudine negativă, în special dacă eşti o persoană care nu trăieşte după o ordine zilnică. În lumea accelerată în care trăim este bine să-ţi desfăşori activitatea sistematic, pentru a oferii un cadru pentru solicitările zilnice dar să simplifici şi mai mult, trebuie să implementezi tehnologia!


De multe ori săptămâna poate porni prost, te simţi copleşit de lene sau de o atitudine negativă, în special dacă eşti o persoană care nu trăieşte după o ordine zilnică. În lumea accelerată în care trăim este bine să-ţi desfăşori activitatea sistematic, pentru a oferi un cadru pentru solicitările zilnice dar să simplifici şi mai mult, trebuie să implementezi tehnologia!

Pentru tine ca medic, una dintre dificultăţile cu care te poţi întâlni şi îţi poate afecta negativ ziua, este problema de a stoca şi accesa datele pacienţilor.

Deşi încă mulţi se bazează pe metoda clasică de a deschide un dosar de hârtie şi să completeze scriptic fişa pacientului, aşa cum s-au obişnuit de-a lungul timpului, sau să folosească programe învechite, aplicaţii locale, instalate pe un calculator şi sunt convinşi că acestea sunt metode sigure. Trebuie să spunem, se înşeală! Aceste dosare sau programe sunt vulnerabile și reprezintă informaţii de o calitate inferioară.

Tehnologia accelerează fluxul informaţiilor şi vei rămâne în urmă cu această mentalitate.

Din fericire însă există o soluţie pentru toată lumea și pentru toate cazurile pune-ne la încercare!

Dar să vedem ce opţiuni ai pentru a-ţi sistematiza ziua şi a simplifica administrarea cabinetului tău cu un program de management!

Rutina de dimineaţă …

Pentru a te menţine sănătos, în primul rând ai nevoie de hidratare. Astfel după trezire, probabil că ştii, se recomandă să bei un pahar de apă. După normalizarea rezervelor de apă ale organismului, ajungi la un nivel sănătos de oxigen şi devii alert.

După ce începi să simţi pulsul zilei, încearcă să te concentrezi pe lucrurile care trebuie să le faci, şi întocmeşte o listă cu priorităţi conform tehnicii SMART, planul tău să fie specific, măsurabil, abordabil, realist şi încadrat în timp.

În timpul zilei …

În orice activitate pe care o faci este important să fii puternic şi să acţionezi imediat. De obicei primul instinct, prima decizie este cea corectă, toate celelalte te vor epuiza. Trebuie să fii un lider, un lider este mai mult decât un șef, el este un profesionist.

Nu încerca să faci totul perfect, vor exista mereu greşeli, ele te vor transforma într-un medic productiv, în loc de unul ocupat.

Tehnologia care te va ajuta …


Programul Evolvo este dezvoltat pentru medici, pentru acei medici care văd importanţa sistematizării şi cred că prin ordine devin mai profesionişti.

Această mentalitate pentru unii a asigurat succesul, pentru alţii oportunitatea de a-şi organiza ziua sau pur şi simplu să-și cunoască mai bine pacienţii.

Evolvo este dezvoltat pe o platformă Online, cu acces rapid la datele pacienţilor, realizând legătura loială între pacient şi medic.

Deoarece vorbim de o tehnologie Online, tu ca medic nu trebuie să-ți mai faci griji pentru securitatea şi salvarea datelor, de aceste lucruri se ocupă profesioniştii din domeniu, tu te poţi ocupa doar de ceea ce doreşti să faci mai bine, să fii medic.

Mulţi credeau că Evolvo este complicat, la fel cum de altfel sunt programele administrative, însă după primul contact, o să-ţi dai seama că da, este unul complex, însă uşor de folosit. Toate butoanele sunt la locul lor, funcţionează logic, fără meniuri complicate şi buline sclipitoare. Este un program pe care să-l foloseşti zi de zi.

Pentru a afla mai multe vizitează siteul Evolvo, solicită o prezentare sau sună unul din specialiștii noștri în sisteme de management. Bucură-te de oportunitățile programului Evolvo și de timpul liber, pe care îți va oferii.

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.