Cum să-ți eficientizezi cabinetul medical cu costuri mici

În afară că scapi de avalanșa documentelor, există mai multe motive practice pentru care ar trebui să-ți transformi cabinetul într-unul mai eficient cu ajutorul unui sistem electronic de gestionare a documentelor medicale.


  • Lucrezi cu viteza gândirii, dar fără erori umane
  • Pierzi mai puțin timp
  • Economisești spațiu și bani
  • Lucrezi de oriunde
  • Elimini documentele pierdute și greșite
  • Îmbunătățești serviciul pentru pacienți
  • Asiguri securitate datelor pacienților
  • Salvezi în siguranță fișiere de orice dimensiune
  • Te alegi cu o structură de fișier consistentă
  • Trimiterea rapidă a documentelor
  • Controlați accesul și urmăriți fișierele
  • Îți protejezi și extinzi afacerea
Maximizează-ți performanța!
Primești MAI MULT, pentru COSTURI MAI MICI!
Medicina este o afacere grea. A lucra fără hârtie, cu un sistem de gestionare a documentelor medicale, POATE CREA CÂȘTIGURI RAPIDE în bilanțul dvs., și poate genera RENTABILITATE și CREȘTERE.
Evolvo ÎȚI VA UȘURA VIAȚA, pentru că oferă toate instrumentele de care ai nevoie pentru a stoca, căuta și partaja documentele medicale. Iată doar câteva dintre numeroasele caracteristici al sistemului nostru care te vor ajuta să-ți îmbunătățești semnificativ munca:
1. Fluxul de lucru: Meseria ta necesită să ai grijă de pacienți și documente la nesfârșit. Fiecare pacient este diferit, însă documentele tind să fie la fel. Fluxul de lucru în EVOLVO te va ajuta să gestionezi documentele din momentul intrării pacienților pe ușă, până la ieșire, cu toți pașii importanți. Cu Evolvo, PROCESELE DE FLUXUL DE LUCRU SUNT RAPIDE ȘI UȘOARE => Tehnologia noastră este acela, de care AI nevoie.
2. Lucrezi de oriunde: Evolvo este un sistem SaaS care funcționează din Cloud. Acesta înseamnă că poți utiliza sistemul DE PE ORICE DISPOZITIV CU CONEXIUNE LA INTERNET. Accesezi EVOLVO dintr-un browser web, aplicație desktop sau aplicație mobilă. Protocoalele de securitate îți permit să lucrezi prin web cu liniște sufletească. Criptarea înseamnă că te poți conecta fără compromisuri din cabinet, de acasă sau chiar și de pe drum.
3. Administrezi ușor direct de pe telefon: Evolvo îți permite să te înregistrezi DIRECT DE PE TELEFONUL TĂU MOBIL, astfel ai acces rapid la informațiile pacienților, programări, istoricul intervențiilor/serviciilor efectuate, atenționări medicale sau imagistica.

Software-ul de gestionare a cabinetelor medicale Evolvo poate FACE LUCRURI INCREDIBILE pentru afacerea ta, îți oferă posibilitatea de a EFICIENTIZA PROCESELE de zi cu zi, astfel încât să ECONOMISEȘTI MAI MULT TIMP ȘI BANI. Caracteristicile precum stocarea securizată a fișierelor, semnături electronice, acces mobil și instrumente de automatizare, fac din aceasta un element central integral pentru orice afacere medicală.
Fă primul pas!

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Pentru a vedea varianta demo al aplicației Evolvo completează formularul online sau trimite un email la adresa info@evolvo.ro. Vei fi contactat în cel mai scurt timp de către un reprezentant Evolvo, cine te va îndruma și va răspunde întrebărilor tale. Sau, cel mai convenient, ridică telefonul și sună-ne la +40 365 441 611!