Cum să-ți asiguri cabinetul să NU fie vulnerabil în fața schimbărilor IT ale anului 2020

Steve Jobs avea dreptare: Internetul este mai bUN, mai rAPID și mai sIGUR fără Flash.


Problemele provocate de schimbările preconizate în lumea IT și dificultatea de adaptare, implicit cele care afectează și cabinetele medicale, au o frecvență din ce în ce mai mare. Acum însă te influențează și pe tine în cabinet dacă:
  • utilizezi Windows 7
  • ai un software medical dezvoltat în FLASH
Începând cu anul 2020 lucrurile se schimbă:
  1. Microsoft a anunțat că din 14 ianuarie 2020 nu mai oferă actualizări de securitate pentru Windows 7
  2. Adobe a anunțat că din 2020 nu mai oferă suport pentru FLASH în Browserul Chrome
Aceste decizii arată tendința că site-urile migrează către tehnologii web deschise, care sunt mai rapide și mai eficiente, care funcționează atât pe mobil cât și pe desktop, astfel încât acestea vor putea fi vizitate de pe orice dispozitiv și oriunde în lume la un click distanță.
Tu deții un program la zi cu tendințele din IT? Dacă NU, datele pacienților tăi devin vulnerabile în fața acțiunilor de Malware, furt sau ștergere. Dintr-un moment în altul poți ajunge în imposibilitatea de a lucra.
Ia atitudine acum! Încearcă sistemul de management medical EVOLVO și administrează-ți cabinetul fără grijă, deoarece te vei alege cu un program performant din punct de vedere tehnic, față de soluția ta învechită.
Orientează-ți afacerea către un sistem Online și scapă de grijile programelor învechite
  • Indiferent ce sistem de operare folosești (chiar și MAC), EVOLVO funcționează cu o simplă conexiune la Internet, și ești gata de lucru. …. Atât!
  • Poți uita de mentenanța serverelor, calculatoarelor și upgrade-ul programelor rulate. Evolvo se actualizează automat.
  • Credem că datele pacienților tăi, sunt ale lor. Și numai ale lor. Gestionează securitatea datelor pacienților tăi.
  • Noile funcții sunt disponibile în continuu și livrate ZILNIC către tine… Fără perioade de oprire, fără instalare și FĂRĂ COSTRUI SUPLIMENTARE!
  • Suport tehnic permanent (peste 90% din solicitări sunt rezolvate la prima discuție telefonică)
FOCUSEAZĂ DOAR PENTRU A FI MEDIC
Ai pacienți de îngrijit și o afacere care trebuie să funcționeze! Meriți un echilibru în ecuația muncă/viață. Ai lucruri mult mai bune de făcut, decât să iți bați capul cu programe primitive, calculatoare și servere, precum și toate provocările IT care te vor influența. EVOLVO face totul în locul tău.
Am conceput EVOLVO să funcționeze exact cum te aștepți.
Dacă deții un program medical dezvoltat în tehnologia FLASH, acum este momentul perfect să te orientezi spre o soluție Online precum EVOLVO, unde sistemul de management va face totul pentru tine.
Trebuie să știi că ”Chrome va continua să elimine Flash Playerul în următorii câțiva ani, mai întâi solicitând permisiunea ta de a rula Flash, în cele din urmă va dezactiva acesta în mod practic. De fiecare dată când accesezi un site care este „dependent” de Flash, o să fi întrebat dacă permiți rularea acestuia. Dacă da, atunci acesta va funcționa până la sfârșitul anului 2020”, – comunicat Google…
ELIBEREAZĂ-TE DE CLIȘEELE TEHNOLOGIEI 😉

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Ești interesat de Evolvo? Nu ezita să ne suni la +40 365 441 611 sau trimite-ne datele tale de contact la info@evolvo.ro. Varianta a treia este să completezi formularul online și te asigurăm că vei fi contactat de un reprezentant al nostru în cel mai scurt timp.