Comunicare și aplicații medicale mobile

Când ești în fluxul rutinei unui cabinet medical, nu ai timp să te ocupi de toate detaliile managementului și nu te gândești la avantajele comunicării cu pacienții.


Ajungi să afli detalii și să porți o conversație doar când aceștia deja s-au așezat în scaun, prezinți repede afecțiunile, planul de tratament, după care treci rapid la următorul caz.

Probabil știi, că acest tip de abordare nu este unul corect, cunoști chiar și statisticile, care spun că o comunicare bună asigură loialitatea și fluxul cabinetului, însă pur și simplu ești depășit de situație.
Pacienții în schimb doresc să li se vorbească, să fie tratați special, pentru că așa sunt oamenii, doresc să aparțină de cineva/ceva și să devine loiali. La nivel de câteva mii de pacienți, sigur ai nevoie de un sistem informatic pentru documentare și administrare. Trebuie să cunoști detalii despre familia și munca lor, despre antecedentele medicale și tratamentele în curs. Pe lângă valoarea acestor documente, îți asiguri încrederea și loialitatea lor.

Crede-mă, cu acest efort pacienții devin mai mulțumiți iar Tu mult mai important pentru ei.

Fă pasul mai departe către aplicații medicale mobile!
Lumea trăiește înconjurat de tehnologia mobilă, ai rezultate direct pe telefon despre caloriile arse în sală, prognoza meteo pentru 10 zile sau extrasul de cont din banca. De ce să nu ai o aplicație pe telefonul tău, pentru monitorizarea afacerii tale?!
Se găsesc mii de aplicații, însă doar câteva destinate medicilor. Cum să identifici aplicația care ți se potrivește cel mai bine? Te ajutam noi, și îți recomandăm soluția noastră mobilă Evolvo.
Aplicația mobilă Evolvo, permite o înregistrare directa în contul tău și o accesare rapidă a datelor pacienților, indiferent unde te afli. Poți accesa informații despre programări, atenționări medicale sau imagistica pacientului. Mai mult de atât, este gratis dacă ești utilizator Evolvo.
Folosirea unei astfel de aplicații modernizează modul de lucru al medicului prin simplu fapt că devine mai flexibil și mai eficient.

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.