Beneficiile ascunse, provenite din schimbare adoptată

Știm că implementarea schimbărilor pot fi întâmpinate cu reticenţă din partea echipei, astfel menținerea rutinei vechi pare opțiunea cea mai ușoară şi confortabilă. Însă această atitudine faţă de schimbare va afecta afacerea, va împiedica inovația şi creșterea cabinetului tău.


Te-ai gândit vreodată ce lipsuri înregistrezi pe motiv că nu faci pasul către o tehnologie dedicată Online?
Când discutăm despre un echilibru între viața profesională si personală, adesea ne concentrăm asupra faptului cum poate fi împărțit timpul – cât timp petrecem în cabinet faţă de cât timp dedicăm familiei, prietenilor sau hobby-ului. Când confruntăm cele două, mulți dintre noi am prefera mai mult timp pentru “viață”, însă adevărul este că timpul petrecut în cabinet este mult mai mult decât cel alocat vieții personale. Hai să facem un calcul.
Evolvo
Privește în urmă şi vezi cum ai completat tone de registre, fişe medicale sau chitanțe – si cum ar fi să nu mai faci ore suplimentare pentru o statistică banală, completare de dosare ale pacienților sau calcul de valori. Cât timp ai economisi dacă ai putea scăpa de toate aceste sarcini?
Imaginează-ţi cabinetul cu sisteme integrate care lucrează perfect sincronizat împreună, un stil de lucru digitalizat şi elegant care nu se compară cu stresul inutil şi timpul pierdut.
Soluția Online Evolvo, este un program de management medical complet, poate îmbunătăți funcțiile zilnice ale fiecărui membru al echipei tale, revigorând viața cabinetului. Dacă poți oferi servicii mai bune pacienților, munca zilnică va fi cu satisfacție, mai puțin obositor şi intr-un final ideal, vei câștiga timp.
Apoi, odată ce ajungi acasă, te poți relaxa. Acele zile când nu ești stresat vor stabili atmosfera pentru evenimentele personale, weekend şi vacanţă.
Nu mai trebuie să-ti faci griji în privința accesării unor date ale pacienților – radiografie, programări, plăţi – atunci când nu ești la cabinet, datele sunt securizate şi accesibile de pe aplicație mobilă, oricând şi de oriunde.
Nu trebuie să mergi până la cabinet, să suni recepția sau să cauți soluții de VPN când ai nevoie de ajutorul unui profesionist în IT.
Simplu te loghezi în sistem, consulți informația şi te întorci la viața ta personală.
Dacă vrei mai multe informații despre procesul de schimbare către lumea Online şi eficientizarea cabinetului medical, contactează-ne.

Folosește aplicațiile noastre

Demo gratuit

Completează și trimite formularul online pentru a beneficia de o demonstrație online, sau ridică telefonul și sună chiar acum la +40 365 441 611 pentru a afla mai multe despre Evolvo. De asemenea poti să ne trimiti un email la adresa info@evolvo.ro și te vom contacta noi în cel mai scurt timp.